Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Indigó...

2009.04.06

 

 

Kép

Az indigó gyermekek nevelésével kapcsolatban kulcsfontosságú az erőszak nélküli kommunikáció. Mind a szülőnek, mind a pedagógusnak meg kell érteni sajátos nyelvezetüket, az agyműködésüket és különleges érzékenységüket, s a nevelésüket ehhez kell igazítani. Az egészségügynek pedig megfelelő szűrő, diagnosztikai és terápiás rendszerrel kell(ene) segíteni a munkájukat.

Ez nem is olyan egyszerű a mai társadalmakban, ahol többszörös érdek fűződik ahhoz, hogy másfajta kommunikációjú gyermekeket beteggé nyilvánítsanak.

Nem csupán virtuális diagnózisokat kreálnak (ADD, ADHD), hanem a ránk erőszakolt gyermekellenes oktatási rendszerrel, a brutális médiával és agymosó reklámokkal, valamint a környezetmérgezés fölötti szemhunyásukkal egyenesen „termelik” a zavart gyermekeket.

Tetteik motivációja feltehetően a következő:

Nagy számú, befolyásolható, szolgalelkű állampolgár előállítása.
A gyógyszergyártó konszernek profitéhségének mindenáron való kielégítése.
Eme két ok szervesen összefügg a Ritalin nevű tudatmódosító szerrel (becslések szerint az USA-ban több mint 6 millió gyermeket kezelnek pszichotróp gyógyszerekkel ADHD, depresszió és egyéb pszichés betegségek ürügyén).

Korábban is voltak példák a fennálló rendet, a hatalmi konszenzust megkérdőjelező „más” nemzedékek problémájának „többhasznú megoldására”.

A hippik egy részét erőszakkal kivitték a vietnami háborúba, az otthon maradottakat ezzel megfélemlítették és konformistává tették.

Az eladott fegyverekkel extraprofitra tettek szert: két legyet egy csapásra...

Most a gyermekeket szándékosan vagy hanyagságból (?) „hiperaktivizálják” a mérgező élelmiszerekkel stb. – sőt felmerül a gyanú, hogy a védőoltásokkal is! –, s ha a lassan archaikussá váló oktatási rendszerrel meggyűlik a nebulók baja, vegyszeresen szabályozzák a viselkedésüket!

Ma már közhelynek számít, hogy a gyógyszeripari profit a fegyvergyártáséval vetekszik...
A jelszó tehát most is maradt. Két legyet egy csapásra...

Gondoljunk az aprószentekre

Ez a mostani semlegesítési politika már több mint kétezer éves. Gondoljunk csak az aprószentekre...

Az aprószentek azok a 2 év alatti fiúgyermekek, akiket Nagy Heródes öletett meg Betlehemben a napkeleti bölcsek látogatása után. Máté evangéliumában olvashatjuk a történetet (2,1–18), amely teljesen összhangban áll Heródes egyéb véres tetteivel. Hatalmi féltékenységből feleségének és fiainak sem kegyelmezett, s ezért akarta mindenképpen megöletni az újszülött zsidó királyt is.

Az aprószentek számának kérdésében eltérőek a vélemények: néhány tucattól 14 ezerig találni utalásokat.

A valódi indigó gyermekek a mi kis Megváltóink, ezért a többi gyermekkel együtt ők is veszélybe kerülhetnek a korlátokat lassan nem ismerő „ritalinozás” miatt!
MINDEN GYERMEK AJÁNDÉK.

Jan Tober gyönyörűen fogalmazza meg: „Jövőnk a gyermekeinkben rejlik. Itt az idő, hogy szívünkre hallgatva újjáformáljuk jelenlegi valóságunkat, és hagyjuk, hogy kiegyensúlyozottabb létben éljünk. Legyünk mi a régi utaktól az újakig vezető Szivárványhíd – gyermekeink, önmagunk és a bolygónk számára.”

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.